Kökkähommia

Ilmajoen uimarantojen siivouskökkä ensi keskiviikkona. Lähtö seurakämpältä klo 18:05. Ovet aukeavat viiden maissa pullojen täyttäjille. Tämän vuoden kurssilaiset: Seuran varustepaketteja saa lainata päiväperusteisesti, jos ette ole vielä ehtineet hankkia omia laitteita. Nopeimmat syövät hitaat! Snorkkelisukeltajille luvassa harppuuna-ammuntaa maaliin, kun työt on tehty. Vetovuorossa Antti J.

Torstaina mennään myrkyttämään RoundUpilla koiraradan vesaikkoa. Varustus: kumisaappaat (käärmeitä), suojahanskat, suojapuku, suojalasit ja hengityssuojaimet. Jos löytyy reppu-, tai muu työhön soveltuva ruisku, ota mukaan. Vesaikkomyrkky tulee koiraharrastajien puolesta. Työ on kevyttä, mutta käsiteltävä alue on laaja, joten sinun työpanostasi tarvitaan! Kaikilla, jotka aikovat sukeltaa Koiramontulla tänä kesänä on moraalinen velvollisuus osallistua! Jos tehdään tämä pieni työ, voidaan käyttää monttua, kuten ennenkin. Porttikoodi on kuitenkin vaihtunut. Lähtö seurakämpältä 17:30. Säävaraus: jos sataa tai on kova tuuli, siirretään myöhemmäksi. Lisätietoja Antti J.

***

Ke klo 20. Ilmajoen uimarannat siivottu ja koiraradan vesaikko on käsitelty sopimuksen mukaan. Suuret kiitokset kaikille kökkään osallistuneille!

Posted in Perustietoa.