Laitesukelluskokeilu

Etusivukuva_06

Kuvaus

Laitesukelluskokeilu on tarkoitettu kaikille laitesukelluksesta kiinnostuneille ja myös heille jotka haluavat kokea jotain erilaista ja uutta. Laitesukelluskokeilussa voi myös vielä (hetken) harkita laitesukelluskurssille osallistumista. Sukellus on maailman hienoin harrastus ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan lajin hienouksiin. Lakeuden sukeltajien kokeneet ja asiantuntevat kouluttajat takaavat miellyttävän kokemuksen laitesukelluskokeiluun osallistuville. Sopimuksesta voit saada myös vedenalaisen kuvan muistoksi!

Hankinnat

Laitesukelluskokeilulla tarvittavat välineet saa lainaksi Lakeuden sukeltajilta. Osallistujan tarvitsee varata vain uima-asu ja t-paita.

Kurssimaksu

Laitesukelluskokeilun hinta on uimahallissa 60 € (talvikausi) ja kesällä avovedessä 80 €. Tämä on yleensä tyky-vähennyskelpoista toimintaa. Hinnasta hyvitetään seuraavalta seuran järjestämältä peruskurssilta 30€.

Maksu sisältää:

  • Teoriaopetuksen
  • Allassukellus laitteella laitesukeltajan henkilökohtaisella opastuksella
  • Laitesukellusvälineet lainaksi kokeilun ajaksi

Kurssin sisältö

  • Terveysselvitys
  • Teorialuento
  • Allas/avovesisukellus laitteella

Vaatimukset

Normaali fyysinen kunto ja 15 vuoden ikä. Alle 18-vuotiaalta huoltajan allekirjoitus.

Tiedustelu ja ilmoittautumiset

”Lähetä postia” -sivun kautta

Huom!

Tutustumissukellus ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen. Ryhmäkoko on minimissään 5 henkeä. Kannattaa tiedustella myös hajapaikkoja!