Juniori-ikäisten uppopallo

Etsimme koko ajan uusia pelaajia. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Perustietoa Lakeuden Sukeltajien juniori-ikäisten uppopalloryhmästä

Kenelle?
10-15 vuotiaille tytöille ja pojille. 16-vuotiaat ja vanhemmat voivat tulla aikuisten treeneihin.

Voit aloittaa uppopallon jos…
Pidät uimisesta ja olet valmis tutustumaan uuteen lajiin, vedenalaiseen pallopeliin. Olet perusterve ja pääset sukeltamalla hyppyaltaan pohjaan.

Missä?
Seinäjoen uimahallin hyppyaltaassa keskiviikkoisin kello 19:00-20:15. Uppopallo on talvilaji, treenaamme syyskuun alusta toukokuun loppuun.

Mitä varusteita tarvitsen?
Perusvälineet ovat maski, snorkkeliputki ja räpylät. Valmentajat antavat harjoituksissa neuvoja oikeiden varusteiden hankintaan. Alussa annamme käyttöön lainavarusteita, joten lajia voi tulla kokeilemaan ilman omia varusteita.

Mitä harrastaminen maksaa?
Varusteet maksavat yhteensä noin 120€ ja ne ovat pitkäikäisiä. Liitteyessään Lakeuden sukeltajiin, nuori saa käyttöönsä seuran rannekkeen, jolla pääsee uimahalliin harjoituksiin koko kauden ajan. Seuran nuorisojäsenen maksu on 85 euroa vuodessa. Lisäksi seurarannekkeesta uimahalli perii 7 euron maksun, jonka jälkeen ranneke on oma.

Mitä harjoituksissa tehdään?
Aluksi lämmitellään uimalla ja sukeltamalla. Sen jälkeen harjoitellaan sukellustekniikkaa, syöttämistä ja pallonsuojausta. Lopuksi pelataan ja tehdään maalintekoharjoituksia. Valmentajat pitävät huolta siitä, että jokainen saa tasonsa mukaista ohjausta.

Kuka valmentaa?
Päävalmentajana toimii Lakeuden sukeltajien uppopallovastaava Jani Mäkinen. Apuvalmentajana toimii Joni Nevanperä sekä Artturi Tala. Valmentajat ovat aktiiveja aikuisuppopalloilijoita. Valmentajat tiedottavat pelaajia sekä vanhempia sähköpostitse sekä facebook-ryhmän välityksellä.

Kysymyksiä?
Voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen junioriuppopallo(at)gmail.com tai soittaa iltaisin valmentaja Jani Mäkiselle numeroon 040 3582613.